Vino alături de noi!

 
Corporate fundraiser.jpg

Coordonator Donatori Individuali și Voluntari

 

Căutăm coleg în echipa de Fundraising & Comunicare a Hope and Homes for Children, biroul din București, pentru postul de Coordonator Donatori Individuali și Voluntari.

Postul de Coordonator Donatori Individuali și Voluntari, din cadrul Departamentului Fundraising și Dezvoltare, din București, al Hope and Homes for Children România, cuprinde responsabilități din sfera activităților de strângere de fonduri la nivel comunitar, prin intermediul evenimentelor sportive marca Team Hope și de coordonare a voluntarilor, 
aplicării strategiei pentru creșterea donațiilor de la persoane fizice și monitorizării și administrării bazei de date a donatorilor potențiali și existenți ai Hope and Homes for Children.

Mai multe detalii despre experiență, responsabilități, condiții de lucru și integrarea în structura organizațională aici.

CV-urile și scrisorile de intenție pot fi trimise la adresa nicoleta@hopeandhomes.ro până în data de 5 aprilie 2019. Persoanele selectate în urma concursului de CV-uri vor fi informate cu privire la data desfășurării interviului.