Fii mai mult decât un simplu alergător: fii un EROU!

 
 

Team Hope a luat naștere din dorința de a extinde eforturile de fundraising și awareness ale Hope and Homes for Children în comunitate, propunând noi moduri prin care oamenii – sportivi pasionați sau începători, sponsori, parteneri, voluntari sau endorseri – să ne susțină.

La a zecea ediție a Bucharest Marathon, alergătorii Team Hope, individuali sau susținuți de companii, adună bani pentru a ajuta familia Mureșanu să își păstreze copiii alături. 90.000 lei adunați de alergători ar însemna condiții mai bune de trai pentru cei 8 copii alături de părinți, nu în orfelinat. Mai multe informații despre familia Mureșanu și cum pot fi susținuți aici

În cele 6 ediții la care am participat, am adunat în echipa noastră 1.800 de alergători, am avut peste 300 de voluntari și am atras zeci de sponsori și parteneri.  Mulțumim tuturor susținătorilor noștri în numele copiilor vulnerabili ai României!

 
 

Fii un erou Team Hope!

 

Alege cursa care ți se potrivește și înscrie-te în Team Hope:

Maraton  (42,195 km) – provocarea pentru cei care vor să  își depășească limitele. Te poți înscrie aici
Semimaraton (21,097 km) –  pentru cei care nu sunt încă pregătiți să alerge un maraton întreg. Te poți înscrie aici
Ștafetă (10 km + 10 km + 13,5 km + 8,695 km) – echipe de patru alergători care parcurg traseul pe rând. Te poți înscrie aici
Cursa individuală (10 km) – o distanță potrivită pentru cei care vor să facă primul pas în lumea alergărilor de performanță. Te poți înscrie aici

În mai puțin de 48 de ore de la momentul înscrierii, vei primi un mesaj de bun venit de la echipa noastră de fundraising, însoțit de un pachet complet de sfaturi pentru strângerea de fonduri. Mesajul va conține și câteva sfaturi foarte utile de antrenament.

 

Ce ai de făcut?

  • Alege metoda ideală de fundraising din ghidul pe care îl vei primi pe email și apucă-te de strâns fonduri. 

  • Strânge cel puțin 500 lei și construiește drumul către un cămin plin de iubire pentru copiii care trăiesc în orfelinate.

  • Antrenează-te, antrenează-te și mai antrenează-te un pic!

  • Aleargă la semimaraton! Prietenii tăi din Team Hope te vor încuraja la fiecare pas.

Ce primești de la Team Hope?

  • Tricoul de alergat Team Hope.

  • Antrenamente cu un antrenor Team Hope. 

  • Pasta Party, la Hotel Radisson Blu, în seara dinaintea cursei.

  • Gustări, răcoritoare, încurajare şi răsfăţ la cortul Team Hope, în ziua cursei.

  • Susţinere constantă din partea noastră.

  • Titlul de erou Team Hope şi oportunitatea de a face parte dintr-o echipă minunată.

 

Dacă nu ești încă pregătit/ă pentru una dintre cursele lungi, te poți înscrie la Cursa Populară* (3km). Pentru această cursă, înscrierea se face direct pe site-ul organizatorilor, contra unei taxe de 40 lei (până în 25 septembrie). Tot aici va trebuie să alegi din listă Hope and Homes for Children, pentru ca suma să fie direcționată către noi.

* În cazul alergătorilor înscriși la Cursa Populară, partea de fundraising este opțională; alergătorii care aleg să nu facă fundraising nu vor beneficia de pachetul Team Hope. Dacă vrei să te înscrii la Cursa Populară și să strângi și fonduri pentru cauza noastră, te rugăm să ne scrii la gabriela@hopeandhomes.ro.

 

Dacă nu alergi, dar vrei să faci parte din familia Team Hope, te poți înscrie ca voluntar. Avem nevoie de o echipă mare de voluntari pentru gestionarea celor două puncte de prezență Team Hope din ziua cursei: cortul principal din Piața Constituției și punctul de hidratare de pe traseu.

Formularul pentru înscrierea ca voluntar la Maratonul București este disponibil aici, iar dacă ai întrebări, ne poți scrie la gabriela@hopeandhomes.ro.

 

Datorită pasiunii și seriozității cu care ne-am implicat în acest proiect încă de la prima participare, la București Maraton 2014, am devenit unul dintre ONG-urile oficiale ale evenimentului și am câștigat, de două ori consecutiv, titlul de Top Supporting NGO

 

Parteneri