PARTENERI

 
 

BRD – Groupe Société Générale

Am încheiat, în 2014, un parteneriat strategic cu BRD – Groupe Société Générale, care vizează trei domenii de acţiune (dezinstituţionalizare, prevenirea abandonului şi integrarea socială), și care pune accentul pe componenta de educaţie şi formare a copiilor şi tinerilor. În primul an, BRD a contribuit cu 200.000 Euro pentru implementarea programelor (sumă donată de angajaţii BRD şi dublată apoi de bancă). Am devenit astfel partenerul lor principal în programul de responsabilitate socială al companiei.
Mulţumim BRD pentru încredere şi viziune!

 
 
 

Kaufland

În 2014, Kaufland și-a extins proiectele de responsabilitate socială printr-un parteneriat multianual cu Hope and Homes for Children; împreună, vom dezvolta și vom construi primul Centru de Tranzit și Consiliere dedicat tinerilor care ies din sistemul instituționalizat. Investiția făcută de Kaufland depășește o jumătate de milion de Euro și continuă susținerea pe care ne-au acordat-o în anii precedenți pentru programul de integrare, educație și consiliere a tinerilor care părăsesc sistemul instituționalizat. 
Mulțumim Kaufland pentru încredere și implicare!

 

Arval

În 2013, Arval - unul din principalii furnizori de servicii de leasing operaţional din România - a decis orientarea programelor sale de responsabilitate socială înspre domeniul de activitate al Hope and Homes for Children. A făcut asta printr-o alocare de resurse financiare semnificative, din dorinţa de a contribui nemijlocit la schimbarea vieţii a miilor de copiii vulnerabili de care se ocupă fundaţia noastră.