Poate că nu suntem părinții copiilor din orfelinate.
Dar asta nu înseamnă că nu sunt ai noștri.

Stă în puterea noastră să închidem toate orfelinatele din România. Am parcurs mult, dar mai avem: 6.500 de copii sunt încă în orfelinate, departe de acasă. Și tu poți fi unul dintre oamenii care pot rezolva pentru totdeauna această plagă a trecutului, o moștenire care nu ne face cinste.

video Block
Double-click here to add a video by URL or embed code. Learn more


Dragii mei,

Sunt bătrân. Mai bătrân decât mulți dintre voi. Am mers braț la braț cu timpul care mi-a arătat multe lucruri. Unele bune, altele rele. Pe cele bune am învățat să le prețuiesc, să mă bucur de ele. Pe cele rele am încercat să le schimb sau să le repar. Acolo unde nu puteam, timpul părea că le rezolvă pentru mine.

Sunt bătrân și știu că reprezint trecutul. Dar, e de datoria mea să vă vorbesc despre viitor. Să vă vorbesc despre Ioana, despre Tudor, despre Diana, despre Matei, despre toți micuții cărora, în loc de orfelinate, le putem oferi o casă și speranță.

Sunt bătrân. Eu nu mai am prea mult timp la dispoziție.

Dar nu timpul le rezolvă pe toate. Doar oamenii pot face asta.

Voi.

Victor Rebengiuc

Ambasador Hope and Homes for Children


Ioana, Tudor, Diana, Matei au nevoie de tine ca să devină ei.

Donează 2 euro / lună* pentru a închide orfelinatele și a oferi copiilor din ele copilăria pe care o merită.

Trimite HOPE prin SMS la 8844.


Vrei să afli mai multe informații despre activitatea Hope and Homes for Children și cum poți susține munca în beneficiul copiilor vulnerabili ai României?

* Valoarea donației este de 2 euro/ lună. Te poți dezabona trimițând HOPE STOP la 8844. Nu se percepe TVA pentru donațiile de pe abonament.

În rețelele Digi Mobil, Orange România și Telekom România Mobile, pentru cartelele preplătite, TVA-ul a fost reținut la achiziționarea creditului. Pentru donațiile de pe cartele preplătite, în rețeaua Vodafone utilizatorii nu plătesc TVA.