Maratonul București

12-13 octombrie 2019

 

Fii mai mult decât un simplu alergător: fii un EROU!

 

Maratonul București este o competiție organizată de Asociația Bucharest Runnning Club și are drept misiune facilitarea accesului indivizilor, comunităților și companiilor în realizarea obiectivelor personale printr-un stil de viață activ și sănătos, oferind acestora posibilitatea de a avea un impact pozitiv în societate. În prezent, sunt peste 20 de cauze partenere ale OMV Petrom Semimaraton București și Raiffeisen Bank Maratonul București care adună fonduri de 50.000 - 100.000 euro anual pentru proiectele comunitare, sociale, educaționale, ecologice prezentate.

În 2019, Team Hope va participa pentru a șasea oară la Maratonul București. În total, până acum peste 2.770 de alergători și 500 de voluntari s-au alăturat Team Hope, susținând astfel cauza copiilor vulnerabili ai României.

La această ediție a competiției ne-am propus să îl ajutăm pe Iuliu să își reîntregească familia și să le ofere celor trei ai lui copii condiții de trai mai bune și o copilărie așa cum merită. Mai multe detalii aici.

Iconite Team Hope_Maraton RO_V2.png

Alege cursa care ți se potrivește:
 

Maraton (42,195 km) –  pentru cei mai pregătiți alergători. Te poți înscrie aici

Semimaraton (21,097 km) –  pentru cei care nu sunt încă pregătiți să alerge un maraton întreg. Te poți înscrie aici

Ștafetă (4 x 10.548) – echipe de patru alergători care parcurg traseul pe rând. Te poți înscrie aici

Cursa individuală (10 km) – o distanță potrivită pentru cei care vor să facă primul pas în lumea alergărilor de performanță. Te poți înscrie aici

Cursa populară (3 km) - cea mai scurtă cursă, fiind denumită și „cursa distracției” (fun race). Te poți înscrie aici.

În mai puțin de 48 de ore de la momentul înscrierii, vei primi un mesaj de bun venit de la echipa noastră, însoțit de un pachet complet de sfaturi pentru strângerea de fonduri. Mesajul va conține și câteva sfaturi foarte utile de antrenament.

 

Ce ai de făcut?

 • Strânge cel puțin 500 lei și construiește drumul către un cămin plin de iubire pentru copiii care riscă să ajungă în orfelinate din cauza sărăciei

 • Alege metoda ideală de fundraising din ghidul pe care îl vei primi pe email și apucă-te de strâns fonduri

 • Antrenează-te, antrenează-te și mai antrenează-te un pic!

 • Aleargă la maraton! Prietenii tăi din Team Hope te vor încuraja la fiecare pas.

Ce primești de la Team Hope?

 • Tricoul de alergat Team Hope

 • Antrenamente cu Stelian Tufaru, antrenorul Team Hope.

 • Pasta Party, la Hotel Radisson Blu, în seara dinaintea cursei

 • 3 intrări gratuite în cluburile afiliate programului Fitio.

 • Gustări de la Solaris, încurajare şi răsfăţ la cortul Team Hope, în ziua cursei

 • Masaj

 • Posibilitatea să folosești photobooth-ul oferit cu generozitate de Godmother pentru a imortaliza momentul în care devii un erou Team Hope

 • Susţinere constantă din partea noastră

 • Titlul de erou Team Hope şi oportunitatea de a face parte dintr-o echipă care face fapte bune.

Dacă nu alergi, dar vrei să faci parte din familia Team Hope, te poți înscrie ca voluntar. Avem nevoie de o echipă mare de voluntari pentru gestionarea celor două puncte de prezență Team Hope din ziua cursei: cortul principal din Piața Constituției și punctul de hidratare de pe traseu.

Formularul pentru înscrierea ca voluntar la Maratonul București este disponibil aici, iar dacă ai întrebări, ne poți scrie la andrei@hopeandhomes.ro.

Datorită pasiunii și seriozității cu care ne-am implicat în acest proiect încă de la prima participare, la București Maraton 2014, am devenit unul dintre ONG-urile oficiale ale evenimentului și am câștigat, de două ori consecutiv, titlul de Top Supporting NGO

 

Parteneri

 

Galerie foto

 

Galerie video