Hope Concert 2018

 

Hope Concert este un eveniment cultural, deja consacrat, al Fundației Hope and Homes for Children România. Organizat în beneficiul copiilor și familiilor vulnerabile din programele noastre, Hope Concert propune îmbinarea artelor într-un spectacol unitar, cu un mesaj special: arta, în toate formele ei, vine în sprijinul nemijlocit al copiilor dezavantajaţi.

În 2018, Hope Concert vă invită să trăiți o seară de spectacol extraordinară, o seară în care muzica și caritatea se întâlnesc în numele speranței, pentru a schimba destinul celor aproape 8.000 de copii care se mai află încă în instituții.

A șasea ediție a Hope Concert aduce pe scena Ateneului unii dintre cei mai importanți artiști români: Andra, Smiley, violonistul Alexandru Tomescu, soprana Irina Iordăchescu, Zoli Toth Project, Marius Manole, The Mono Jacks, pianistul Andrei Licareț și Ansamblul Violoncellissimo condus de maestrul Marin Cazacu.

Gazdele serii vor fi jurnalista Amalia Enache, Ambasador Hope and Homes for Children și Dragoș Bucurenci, director de dezvoltare al Hope and Homes for Children România.
 

Ilustratie de Paula López (1).png

Artiști

 

Sponsori

 
 

Partener media principal

 
 

Parteneri strategici

Eveniment susținut de

 
 

Organizator

Eveniment recomandat de

Partener muzical

Parteneri media