Drumul Vinului

20 aprilie 2019, Seciu (județul Prahova)

 
inima+team+hope.png

Fii mai mult decât un simplu ciclist: fii un EROU!

 

Drumul Vinului este o cursă organizată de Road Grand Tour, care se desfășoară pe traseul Tătaru, Urlați, Ceptura, Tohani, Budureasca, Valea Călugarească care amintește de Toscana. Drumul Vinului ciclist poate fi considerat o completare a Drumului Vinului din Prahova, traseu pentru iubitorii de vin, care reeditează un segment mai vechi dintr-un drum al vinului folosit de romani care străbate podgoriile renumite ale judeţului şi include popasuri la conace, curţi domneşti şi mănăstiri.

Participanții la Drumul Vinului pot fi cicliști amatori sau experți, în funcție de nivelul de pregătire și experiență. Cursa constă în tururi de 23,3 km, cu startul pe drumul Bucov-Plopu și sosirea la Crama Seciu. Cicliștii care nu au avut timp să acumuleze mii de kilometri până la concurs și nu se simt suficient de pregătiți se pot înscrie în Tura Scurtă care are o lungime de 63 km (două tururi și jumătate = 3 urcări pe Dealul Seciu). Cei mai antrenați sunt provocați să participe la Tura Lungă de 110 km (4 tururi și jumătate = 5 urcări pe Dealul Seciu).

Premiile oferite de organizatori sunt pe măsura efortului, din 2019 fiind premiați și cei mai buni cățărători.

Vă urăm de pe acum picioare puternice, minte limpede și mare atenție pe coborâre!

 
00.+Semimaraton.png

Alege cursa care ți se potrivește și înscrie-te în Team Hope:
 
Tura Scurtă (63 km, două tururi și jumătate = 3 urcări pe Dealul Seciu) –  pentru cei care nu sunt încă pregătiți pentru Tura Lungă. Înscrierile se pot face aici

Tura Lungă (110 km, 4 tururi și jumătate = 5 urcări pe Dealul Seciu) –  pentru cei care s-au antrenat și se simt pregătiți să urce de cinci ori pe Dealul Seciu. Înscrierile se pot face aici

În mai puțin de 48 de ore de la momentul înscrierii, vei primi un mesaj de bun venit de la echipa noastră, însoțit de un pachet complet de sfaturi pentru strângerea de fonduri. Mesajul va conține și sfaturi foarte utile de antrenament.

 

Ce ai de făcut?

 • Strânge cel puțin 500 lei și construiește drumul către un cămin plin de iubire pentru copiii care riscă să ajungă în orfelinate din cauza sărăciei

 • Alege metoda ideală de fundraising din ghidul pe care îl vei primi pe email și apucă-te de strâns fonduri

 • Antrenează-te, antrenează-te și mai antrenează-te un pic!

 • Pedalează la Drumul Vinului! Prietenii tăi din Team Hope te vor încuraja la fiecare pas.

Ce primești de la Team Hope?

 • Tricoul Team Hope.

 • Înregistrare gratuită și kit-ul competiției.

 • 3 intrări gratuite în cluburile afiliate programului Fitio.

 • Antrenamente cu Stelian Tufaru, antrenorul Team Hope. 

 • Gustări de la Solaris, încurajare şi răsfăţ la cortul Team Hope, în ziua cursei.

 • Susţinere constantă din partea noastră, înainte și în ziua competiției.

 • Titlul de erou Team Hope şi oportunitatea de a face parte dintr-o echipă minunată.

1529935848890.png

Dacă nu pedalezi, dar vrei să faci parte din familia Team Hope, te poți înscrie ca voluntar. Avem nevoie de o echipă mare de voluntari la cortul Team Hope.

Formularul pentru înscrierea ca voluntar la Drumul Vinului este disponibil aici, iar dacă ai întrebări, ne poți scrie la gabriela@hopeandhomes.ro.

 

Parteneri