Băneasa Forest Run

 
 

3 noiembrie 2019

Ediția a IV - a

 
 

Fii mai mult decât un simplu alergător: fii un EROU!

 
 

Baneasa Forest Run este un eveniment de alergare pentru amatori, cu doua editii anuale, de primavara si de toamnă. Fiecare editie aduce in prim plan o organizatie si o cauza sociala pentru care alergatorii pot dona. La ediția din toamna anului 2018, Hope and Homes for Children a fost cauza oficială a competiției.

Cea de-a doua editie a avut loc pe 4 noiembrie 2018 si a adunat la start peste 1000 de alergatori la cele doua probe de cros (11 km) si semimaraton (21 km), dobandindu-si astfel titlul de cea mai mare cursa din padurea Baneasa in 2018.

Baneasa Forest Run este o experienta memorabila, o alergare in mijlocul naturii din oras. Un eveniment cu o atmosfera prietenoasa, prilej de socializare cu alti alergatori si de bucurie pentru un rezultat bun sau pur si simplu pentru placerea de a alerga.

Baneasa Forest Run – 100% trail running!

 
 
00.+Băneasa.png

Alege cursa care ți se potrivește:
 

Cross (11 km) –  Te poți înscrie aici
Semimaraton (21 km) –  Te poți înscrie aici

În mai puțin de 48 de ore de la momentul înscrierii, vei primi un mesaj de bun venit de la echipa noastră, însoțit de un pachet complet de sfaturi pentru strângerea de fonduri. Mesajul va conține și câteva sfaturi foarte utile de antrenament.

 

Ce ai de făcut?

 • Strânge cel puțin 500 lei și construiește drumul către un cămin plin de iubire pentru copiii care riscă să ajungă în orfelinate din cauza sărăciei.

 • Alege metoda ideală de fundraising din ghidul pe care îl vei primi pe email și apucă-te de strâns fonduri. 

 • Antrenează-te, antrenează-te și mai antrenează-te un pic!

 • Aleargă la maraton! Prietenii tăi din Team Hope te vor încuraja la fiecare pas.

Ce primești de la Team Hope?

 • Tricoul de alergat Team Hope.

 • Antrenamente cu un Stelian Tufaru, antrenorul Team Hope. 

 • Pasta Party, la Hotel Radisson Blu, în seara dinaintea cursei.

 • Gustări de la Solaris, încurajare şi răsfăţ la cortul Team Hope, în ziua cursei.

 • Masaj 

 • Susţinere constantă din partea noastră.

 • Titlul de erou Team Hope şi oportunitatea de a face parte dintr-o echipă minunată.

 

Dacă nu alergi, dar vrei să faci parte din familia Team Hope, te poți înscrie ca voluntar. Avem nevoie de o echipă mare de voluntari pentru gestionarea celor două puncte de prezență Team Hope din ziua cursei: cortul principal din Piața Constituției și punctul de hidratare de pe traseu.

Formularul pentru înscrierea ca voluntar la Semimaratonul București este disponibil aici, iar dacă ai întrebări, ne poți scrie la gabriela@hopeandhomes.ro.

 

Datorită pasiunii și seriozității cu care ne-am implicat în acest proiect încă de la prima participare, la București Maraton 2014, am devenit unul dintre ONG-urile oficiale ale evenimentului și am câștigat, de două ori consecutiv, titlul de Top Supporting NGO

 

Parteneri

 
 
 
 

Galerie foto