Băneasa Forest Run

Ediția a III-a, 3 noiembrie 2019

 
inima+team+hope.png

Fii mai mult decât un simplu alergător: fii un EROU!

Băneasa Forest Run este un eveniment de alergare pentru amatori, cu două ediții anuale, de primăvară și de toamnă. Fiecare ediție aduce în prim plan o organizatie și o cauză pentru care alergătorii pot dona. La ediția din toamna anului 2018, Hope and Homes for Children a fost cauza oficială a competiției.

Cea de-a doua ediție a avut loc în 4 noiembrie 2018 și a adunat la start peste 1.000 de alergători la cele două probe: cros (11 km) și semimaraton (21 km), dobândindu-și astfel titlul de cea mai mare cursă din Pădurea Baneasa în 2018.

Baneasa Forest Run – 100% trail running!

00.+Băneasa.png

Traseele Băneasa Forest Run necesită atenție sporită pentru că pot prezenta obstacole: rădăcini, denivelări, porțiuni acoperite de frunze uscate, iar în funcție de vreme, traseul poate fi acoperit cu noroi pe anumite porțiuni.

Băneasa Forest Run este o experiență memorabilă, un eveniment cu o atmosferă prietenoasă, prilej de socializare cu alți alergători și de bucurie pentru un rezultat bun sau pur și simplu pentru plăcerea de a alerga.

Alege cursa care ți se potrivește:
 

Greenfield Family Run (3 km) - vă puteți înscrie aici.

Cros (11 km) –  vă puteți înscrie aici

Semimaraton (21 km) –  vă puteți înscrie aici.

În mai puțin de 48 de ore de la momentul înscrierii, vei primi un mesaj de bun venit de la echipa noastră, însoțit de un pachet complet de sfaturi pentru strângerea de fonduri. Mesajul va conține și câteva sfaturi foarte utile de antrenament.

 

Ce ai de făcut?

 • Strânge cel puțin 500 lei și construiește drumul către un cămin plin de iubire pentru copiii care riscă să ajungă în orfelinate din cauza sărăciei

 • Alege metoda ideală de fundraising din ghidul pe care îl vei primi pe email și apucă-te de strâns fonduri

 • Antrenează-te, antrenează-te și mai antrenează-te un pic!

 • Aleargă în competiție! Prietenii tăi din Team Hope te vor încuraja la fiecare pas.

Ce primești de la Team Hope?

 • Tricoul de alergat Team Hope.

 • Înregistrare gratuită și kit-ul competiției.

 • 3 intrăti gratuite în cluburile afiliate programului Fitio.

 • Antrenamente cu Stelian Tufaru, antrenorul Team Hope. 

 • Gustări de la Solaris, încurajare şi răsfăţ la cortul Team Hope, în ziua cursei.

 • Posibilitatea să folosești photobooth-ul oferit cu generozitate de Godmother pentru a imortaliza momentul în care devii erou Team Hope.

 • Susţinere constantă din partea noastră, înainte și în ziua competiției.

 • Titlul de erou Team Hope şi oportunitatea de a face parte dintr-o echipă minunată.

Dacă nu alergi, dar vrei să faci parte din familia Team Hope, te poți înscrie ca voluntar. Avem nevoie de o echipă mare de voluntari la cortul Team Hope și pe traseu.

Formularul pentru înscrierea ca voluntar la Băneasa Forest Run este disponibil aici, iar dacă ai întrebări, ne poți scrie la andrei@hopeandhomes.ro.

 

Parteneri

 

Galerie foto