În fiecare an, poți redirecționa 20% din impozitul pe profit al companiei tale către Hope and Homes for Children.


Dacă ai o companie, să știi că, la fiecare sfârșit de an, îi poți sprijini direct pe cei mai vulnerabili copii și tineri din România: pe cei fără părinți, captivi în orfelinate, pe cei care sunt instituționalizați din cauza sărăciei sau a bolilor cronice, ale lor ori ale familiilor din care provin, și pe cei aflați în prag de separare de familie. 


Ajutorul tău este posibil prin direcționarea a 20% din impozitul pe profit către Hope and Homes for Children. Iar asta fără să te coste nimic.

 
Exemplu de calcul-01.png

Cum funcționează

Companiile pot direcționa către organizații non-profit, în baza unui contract de sponsorizare, 20% din impozitul pe profit, cu condiția ca valoarea sponsorizării să fie mai mică decât: 5‰ din cifra de afaceri sau 20% din impozitul pe profit datorat.

Pentru sumele care depășesc aceste limite, compania poate deduce diferența, dar pentru următoarele perioade fiscale (până la 7 ani). Sponsorizarea se poate realiza anual/trimestrial și se deduce din impozitul pe profit al perioadei de referință.

 

Dacă ai decis să te implici, pasul următor este să închei un contract de sponsorizare; poți să descarci contractul folosind butonul de mai jos, iar pentru formalități și alte detalii, poți discuta cu Robert Ion, Head of Fundraising (robert@hopeandhomes.ro). 

 

Îți mulțumim pentru că ai ales să fii alături de noi!